Rovaniemen Urheilusukeltajat ry:n ylimääräinen kokous 16.5.2022

Kokous pidetään maanantaina 16.5.2022 klo 19.00 kerhohuoneella, Lapinkävijäntie 1 (käynti kauppatorin puolelta). Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10.§ mukaisesti uuden hengitysilmakompressorin hankinnan sisällyttäminen talousarvioon. Kokouksen esityslista on nähtävillä täällä.

Seuraamme jo pitkään palvellut Bauer Mariner hengitysilmakompressori on tullut elinkaarensa päähän, ja turvallista käyttöaikaa on jäljellä enään muutamia tunteja. Kompressorin korjaaminen siten että pystyisimme käyttöaikaa jatkamaan 2-3 vuotta, tulisi ammattilaisilta kysyttyjen arvioiden mukaan maksamaan 5-6.000 euroa. Ilmahuollon toimivuuden ja turvallisuuden ollessa sukellustoiminnan kannalta välttämätön edellytys, on kalustotoimikunta ja johtokunta selvittänyt vaihtoehtoja toiminnan jatkamiseksi. Lisähaasteensa prosessiin tuo viranomaisten (TUKES) kiristyvät vaatimukset täyttöasemille.

Sopivien vaihtoehtojen selvitysten ja alustavien tarjouspyyntöjen kautta on johtokunta tullut arvioon että uuden kompressorin hankinta tulee maksamaan seuralle enintään 10 000 euroa.

Investointi on merkittävä seurallemme, mutta sen myötä turvaamme toimintamme jatkumisen myös tulevaisuudessa. Aktiivisen talkootoiminnan kautta on seura kerännyt varoja, joilla hankintaa kyetään rahoittamaan osittain. Kustannukset ovat kuitenkin nousseet ja huomioiden hankinnan merkittävän koon joudumme keräämään jäsenistöltä vähintään 2 500 euroa lisävaroja investoinnin rahoittamiseksi. Nyt kerättävien varojen lisäksi joutuu seura hakemaan aktiivisesti uusia talkootuloja pitääkseen talouden tasapainossa sekä varautumaan myös tuleviin investointeihin.

Kokouksessa on kahvitarjoilu. Tapahtumassa noudatetaan voimassaolevia koronarajoituksia. Tervetuloa! 

Terveisin, Johtokunta.