Uimahallitoiminta

Seuran uimahallivuoroilla jäsenien on mahdollista harjoitella räpyläuintia ja laitesukellusta, mikä ei tilantarpeen vuoksi ole hallin yleisvuoroilla sallittua. Lisäksi järjestetään ohjattua junioritoimintaa sekä uppopalloharjoituksia.

Junioritoiminta

Norppatoiminta on monipuolista snorkkelisukellustoimintaa, joka on tarkoitettu seuran 7-15-vuotiaille juniorisukeltajille. Harjoittelemme norppien kanssa erilaisten snorkkelisukelluksen perustaitojen lisäksi mm. pelastamista ja pelastautumista. Taidot pyritään oppimaan hauskojen harjoitteiden ja leikin kautta.

Silloin tällöin norpilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan myös muita seuran lajeja, kuten laitesukellusta tai uppopalloa. Pyrimme myös vierailemaan norppiemme kanssa mahdollisuuksien mukaan erilaisissa tapahtumissa ja ralleissa. Norppien treenivuosi huipentuu omaan, jokakeväiseen Naparalliimme, jossa norpat pääsevät kisailemaan leikkimieliselle rastiradalle.

Uppopallo

Uppopallo tai paremminkin "underwater rugby" on veden alla pelattava nopeatempoinen kontaktilaji. Se on maailman ainoa kolmiulotteinen pallopeli, jossa syöttö tai vastustaja voi tulla myös ala- tai yläpuolelta.

Uppopalloa pelataan uima-altaan syvän pään pohjalla. Joukkueet pyrkivät sukeltamalla tekemään maaleja koreihin, jotka on kiinnitetty altaan pohjaan. Pelivälineenä on suolavedellä täytetty uppoava pallo jota kuljetetaan syöttelemällä.