Uimarantojen puhdistukset 2024 lähestyvät!

Tulva alkaa olemaan rauhoittumaan päin ja seuran suurin yhteinen talkooponnistus, rantatalkoot alkaa maanantaina 3.6 Puistolammesta!

Tänä(kin) vuonna ajankohtaisen täyttöaseman loppuun rakentamisen myötä onkin tärkeää että jokainen kynnelle kykenevä ottaa asap yhteyttä Vertti Aula :) Kohteisiin tarvitaan pinta-avustajia, snorklaajia ja laitesukeltajia sekä loppupäässä Kemijoen uimarannoille myös vene.

Toiminta itsessään on mukavaa ja rentouttavaa ja samalla sukeltajille niin tärkeä vesiluonto voi paremmin. Mitä enempi saadaan väkeä sitä näppärämmin homma toimii :) Pyritään aloittamaan toiminta rannoilla klo 18.00 jotta ei veny päivät hurjan pitkiksi.

Aiempien vuosien tapaan kahdelle (2) tai useammalle rannalle osallistuneita seura muistaa pienen purtavan muodossa :)

Päivittyvän aikataulun rantojenpuhdistuksesta näet tästä