Uimahallitoiminta

Seuran uimahallivuoroilla jäsenien on mahdollista harjoitella räpyläuintia ja laitesukellusta, mikä ei tilantarpeen vuoksi ole hallin yleisvuoroilla sallittua. Lisäksi järjestetään ohjattua junioritoimintaa sekä uppopalloharjoituksia.

Junioritoiminta

Norpparyhmä on tarkoitettu 7-15 vuotiaille Rovaniemen Urheilusukeltajien juniorijäsenille, jotka osaavat jo uida ja joilla ei ole ollenkaan tai on jonkin verran kokemusta snorkkelisukeltamisesta. Ryhmässä tutustutaan snorkkelisukellukseen ja vesielementtiin pelien, leikkien sekä harjoitteiden avulla. Harjoitukset tapahtuvat pääosin altaan matalassa päässä, mutta taitojen kehittyessä harjoitteita tehdään myös syvemmällä. Norpat voivat lainata seuran maskeja, snorkkeleita ja räpylöitä. Harjoitukset ovat seuran vuorolla tiistaisin klo 20.00-20.45, tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan norppien Whatsapp -ryhmässä.

Pyrimme myös vierailemaan norppiemme kanssa mahdollisuuksien mukaan erilaisissa tapahtumissa ja ralleissa. Norppien treenivuosi huipentuu omaan, jokakeväiseen Naparalliimme, jossa norpat pääsevät kisailemaan leikkimieliselle rastiradalle.

Uppopallo

Uppopallo tai paremminkin "underwater rugby" on veden alla pelattava nopeatempoinen kontaktilaji. Se on maailman ainoa kolmiulotteinen pallopeli, jossa syöttö tai vastustaja voi tulla myös ala- tai yläpuolelta.

Uppopalloa pelataan uima-altaan syvän pään pohjalla. Joukkueet pyrkivät sukeltamalla tekemään maaleja koreihin, jotka on kiinnitetty altaan pohjaan. Pelivälineenä on suolavedellä täytetty uppoava pallo jota kuljetetaan syöttelemällä.